Lørdag d. 1. okt. kl. 13 til 17. Turleder: Torben Gang Rasmussen

Mødested: Ørnereden


Naturvejleder Torben Gang Rasmussen byder på svampejagt i Marselisborgskovene syd for Aarhus. Vi starter ud ved Ørnereden, hvor vi i den omkringliggende skov bruger et par timer på at finde svampe. Herefter vender vi tilbage til udgangspunktet, hvor kok Kristoffer Gang Jensen giver smagsprøver på den svampesuppe, han i mellemtiden har lavet.

2016 tgangr

Bibliotekar Mads Egtved Andersen stiller samtidig svampebøger, svampekogebøger og andre relevante fagbøger om bl.a. Marselisborgskovene til rådighed, både til udlån og brug på stedet. Arrangementet er et led i Mobiblioteket, hvor Aarhus Kommunes Biblioteker kommer ud i lokalområdet i forskellige sammenhænge.

Det vil i løbet af eftermiddagen være muligt at få sine selvplukkede svampe kontrolleret af Torben Gang Rasmussen, som har stor erfaring med dette.

Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Hvis vejret på selve dagen bliver helt elendigt, så check følgende link ved evt. aflysning (men det satser vi ikke på): På svampejagt i Marselisborgskovene